• Voor 12:00 besteld morgen in huis
  • Ruim assortiment
  • Gratis verzending vanaf Ä 30,-
  • Mail ons!

Privacy Voorwaarden

Privacy Statement

Het privacy statement van VerfOnline
Ons bedrijfsadres is: Beethovenstraat 2, 5491MH, Sint-Oedenrode
Voor verdere bedrijfsinformatie ga naar bedrijfsinfo.
Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw ip-adres en niet uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:
    uw domeinnaam maar niet uw e-mailadres als u een bezoek brengt aan onze webpagina
    uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website
    alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd hebt
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciŽle doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert). Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek om informatie te registreren die eigen is aan u, zoals de webpagina's die u geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan. We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieŽn die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen
    Per email: info.verfonline@kpnmail.nl
    Per brief: Beethovenstraat 2, 5491MH, Sint-Oedenrode
Als u bij ons hebt aangegeven dat u een nieuwsbrief wil ontvangen en er op een ander moment toch liever van afziet kun je dat direct zelf doen op de nieuwsbrief. U wordt dan direct uitgeschreven. De informatie die VerfOnline.EU van u bijhoudt kunt u zelf zien onder "mijn account". Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, geef het dan zo spoedig mogelijk door via ons contactformulier.