• Voor 12:00 besteld morgen in huis
  • Ruim assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Mail ons!

Jotun Kraftvask

Jotun Kraftvask 
 0 reviews

Jotun Kraftvask 1 liter.
Jotun Kraftvask, een reinigingsmiddel op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen.
  • Werkt zeer effectief
  • Verwijdert effecient vet, olie, roet, vuil, oppevlakteschimmel
  • Kan gebruikt worden voor het maken van een matte look
Dit product is op voorraad.


€12,10 inclusief BTW 21,00% (€2,10)
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Jotun Kraftvask, een speciaal reinigingsmiddel dat wordt geadviseerd voor zwaar besmette oppervlakken of voor oppervlakken die dienen te worden overgeschilderd. Waar mildere middelen niet werken is Jotun Kraftvask de oplossing. Jotun Kraftvask verwijdert efficient vet, olie, roet, nicotine, vuil oppervlakte schimmel enz. Ook toepasbaar voor het matteren van ondergronden die behandeld zijn met alkyd-olie gebasserde producten.


Waarschuwing

Bevat kaliumhydroxide. Bijtend. Veroorzaakt brandwonden. Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. Bij aanraking met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water, afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en vermijd contact met de ogen en het gezicht. In geval van ongeval of indien men zich onwel voelt, een arts raadplegen onmiddellijk (toon indien mogelijk het etiket).

 Gebruiksaanwijzing

JOTUN KRAFTVASK wordt verdund met water in een verhouding van 1:20. Altijd aanbrengen op een droog oppervlak. Wachten voor 3-5 minuten voordat het product in werking treed. Zeer vervuilde oppervlakken mogelijk extra borstelen tijdens de toepassing of een herhaalde behandeling toepassen. Op verticale oppervlakken het middel toepassen van onderen naar boven. Spoel grondig met water, van boven en naar beneden.

Gebruik van hoge druk spuit

Een hoge druk spuit moet met voorzichtigheid worden gebruikt, en bepaalde maatregelen moeten worden genomen. De algemene toestand van

de ondergrond moet worden geëvalueerd. Als er scheuren in de ondergrond, grote gaten tussen de planken, de ventilatie slecht is, of als er andere bouwkundige zwakke punten worden geconstateerd, onder geen voorwaarde een hoge druk spuit gebruiken. Alleen toepassen indien droging snel mogelijk is, anders kan dit houtrot veroorzaken.

Indien een hoge druk spuit wordt gebruikt, moet het volgende in acht worden genomen: De druk mag niet hoger zijn dan ongeveer 75 bar, en de minimale afstand tussen de spuitmond en de ondergrond moet 30 cm zijn. Als de bovenstaande voorwaarden niet in acht genomen worden, kan verf van de muur worden geblazen of kan het hout versplinteren wat kan veroorzaken dat toekomstig onderhoud omslachtig, tijdrovend en kostbaar zal zijn.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Stuur naar een vriend

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.