• Voor 12:00 besteld morgen in huis
 • Ruim assortiment
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Mail ons!

Jotun Demidekk Strukturlasyr

 0 reviews

Jotun Demidekk Strukturlasyr 1, 3 en 10 liter.
Jotun Demidekk Strukturlasyr: een watergedragen beits met een onderhoudsduur van maximaal 8 jaar. De demidekk strukturlasyr droogt snel, ook de vloeing is super.
 • Uitstekende bescherming tegen UV
 • Elastisch en waterdampdoorlatend
 • Onderhoudsduur 6 - 8 jaar
 product op waterbasis

Dit product is op voorraad.
Dit product is maatwerk, zie retourinformatie.

€35,95 inclusief BTW 21,00% (€6,24)
Je kunt hier de gewenste kleur aangeven!
Je kunt hier de gewenste hoeveelheid selecteren!
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Jotun Demidekk Strukturlasyr

Deze beits is een watergedragen, transparante houtbehandeling voor buiten.

Geschikt als: beits op ondergronden waar men een onderhoudsduur van maximaal 8 jaar als groot voordeel ziet, bijv. rabatdelen en ander geveltimmerwerk, maar ook kozijnen enz. Denk aan het voordeel als het schilderwerk op plaatsen zit waar je met een ladder of trap niet bij kunt, maar steiger of hoogwerker nodig hebt.      Eigenschappen: Superbeis geeft een betere bescherming dan andere transparante producten. Trebitt Superbeis is milieuvriendelijk met een laag VOS-gehalte. Trebitt Superbeis kan worden gebruikt op nieuw houtwerk, geperst geïmpregneerd hout en reeds behandeld hout. De Trebitt Superbeis bevat bestanddelen om het hout te beschermen tegen schimmelgroei. Trebitt Superbeis heeft een goede vloeiing en droogt snel. Trebbit Superbeis kan mits op de juiste wijze aangebracht een onderhoudsarme leeftijd van 8 jaar halen, dit wil zeggen dat de prijs van Jotun Trebit Superbeis eigenlijk super scherp is!
Voorbereiding
Ondergronden moeten schoon en droog zijn voordat er behandeld wordt. Voor de beste hechting moeten glanzende ondergronden mat worden geschuurd. Hout eerder behandeld met een lijzaadolie moet helemaal worden kaal geborsteld omdat dit blaren kan veroorzaken. Kwast helemaal over de lengte van hout om vergeten plekken te voorkomen.

 Nieuw hout
Voor of meteen na installatie voorbehandelen met VISIR OLJEGRUNNING KLAR met een kwast. Breng niet overmatig aan; glimmende of verzadigde plekken vermijden. Alle kopse kanten behandelen met 3-4 lagen nat in nat. Het voorbehandelde hout moet binnen drie maanden afgewerkt worden met het product naar uw keuze.

Behandeld hout

Ondergrond goed reinigen met PINGO CLEANER of JOTUN HUSVASK en nawassen met schoon leidingwater, alle stof en losse delen verwijderen. Ondergronden met schimmelgroei moeten worden schoongemaakt met een schimmelwerend middel. Eerder transparant geschilderd hout: Schoonmaken met JOTUN KRAFTVASK. Na het wassen en schoonborstelen, breng één laag VISIR OLJEGRUNNING KLAR aan op de kale delen en poreuze ondergronden afwerken met 1-2 lagen DEMIDEKK STRUKTURLASYR.

Gebruik
DEMIDEKK STRUKTURLASYR is speciaal ontwikkeld voor grof gezaagd hout. Breng het goed verdeeld aan op 1-2 platen tegelijk. Werk regelmatig en voorkom vlekken op de nog niet behandelende onderdelen.  Gebruik verwerkingsgereedschap speciaal ontwikkeld voor watergedragen producten.

Nieuw houtwerk: Behandel het voor of direct na installatie van het hout. Voorbehandelt hout met 2 lagen DEMIDEKK STRUKTURLASYR behandelen en 3 lagen op kaal hout. Het oppervlak moet schoon, droog, zuiver en gezond zijn. Om het beste resultaat te bereiken, dient nieuw hout zo spoedig mogelijk behandeld te worden. Om deze reden mag hout nooit langer dan circa zes weken onbehandeld aan de buitenlucht blootgesteld zijn.

Eerder transparant behandeld hout

1-2 lagen DEMIDEKK STRUKTURLASYR. Als het weer in hout zit, is er een dekkend verfsysteem aan te raden.

 • Verfemmer

  €3,79
  inclusief BTW 21,00% (€0,66)
  Koop nu
 • Verfrooster

  €0,75
  inclusief BTW 21,00% (€0,13)
  Koop nu
 • Velvet verfroller

  €2,99
  inclusief BTW 21,00% (€0,52)
  Koop nu
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Stuur naar een vriend

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.