• Voor 12:00 besteld morgen in huis
 • Ruim assortiment
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Mail ons!

Jotun Demidekk Terraslasyr

 0 reviews

Jotun Demidekk Terraslasyr 0.75 en 3 liter.
Jotun Demidekk Terraslasyr: een watergedragen transparante beits voor het behandelen van vlonders, en ander tuinmeubels. Door de UV blokkerende componenten heeft dit product een hoge beschermings factor. Met Jotun Terraslasyr heb je een product dat speciaal voor zachte hout soorten bedoeld is. 
 • Voorkomt scheuren in het hout
 • Bevat bestanddelen tegen schimmel en UV licht
 • Snelle droging en waterafstotend
 product op waterbasis

Dit product is op voorraad!

€26,10 inclusief BTW 21,00% (€4,53)
Je kunt hier de gewenste hoeveelheid selecteren!
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Jotun Demidekk Terrasasyr

Een watergedragen transparante houtbehandeling voor buiten, voorkomt scheuren in het hout en schadelijke effecten van UV licht, schimmels en houtrot.

Geschikt als: Bescherming buiten voor transparant werk, Jotun Demidekk Terraslasyr is toepasbaar op nieuw zachte houtsoorten,tuinmeubelen en schuttingen. Vuile en verweerde ondergronden kun je goed reinigen met Jotun Demidekk Terrassfix.
Voorbereiding
Ondergronden moeten schoon en droog zijn voordat er behandeld wordt. Voor de beste hechting moeten glanzende ondergronden mat worden geschuurd. Kwast helemaal over de lengte van hout om vergeten plekken te voorkomen.

Nieuw hout
Nieuw geïmpregneerd hout moet minimaal 1 à 2 maanden drogen, afhankelijk van het weer. Sporen van algen en mos dienen verwijderd te worden door met hulp van water (eventueel met een tuinslang) en een borstel.  Het beste resultaat wordt bereikt door 1 à 2 lagen aan te brengen over de gehele lengte. Breng een dunne laag aan en veeg overtollige beits weg met een droge pluisvrije doek. DEMIDEKK TERRASLASYR trekt in het hout en dient geen laag te vormen.

Behandeld hout

Ondergrond goed reinigen met Pingo Cleaner en nawassen met schoon leidingwater, alle stof en losse delen verwijderen. Ondergronden met schimmelgroei moeten worden schoongemaakt met een schimmelwerend middel. Vervolgens een dunne laag DEMIDEKK TERRASLASYR aanbrengen.

 • Verfemmer

  €3,79
  inclusief BTW 21,00% (€0,66)
  Koop nu
 • Verfrooster

  €0,75
  inclusief BTW 21,00% (€0,13)
  Koop nu
 • Velvet verfroller

  €2,99
  inclusief BTW 21,00% (€0,52)
  Koop nu
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Stuur naar een vriend

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.