• Voor 12:00 besteld morgen in huis
 • Ruim assortiment
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Mail ons!

Jotun Demidekk Oljetackfarg

 0 reviews

Jotun Demidekk Oljetackfarg 1, 3 en 10 liter.
Jotun Demidekk Oljetackfargis is een waterbestendige, dekkende beits.
Alle RAL, NCS en vele andere kleuren leverbaar.
 • Als primer, grondlak, voor- en aflak te gebruiken
 • Perfecte hechting
 • Onderhoudsarm 4 - 5 jaar
 product op terpentinebasis

Dit product is op voorraad.
Dit product is maatwerk, zie retourinformatie.


€35,85 inclusief BTW 21,00% (€6,22)
Je kunt hier de gewenste kleur aangeven!
Je kunt hier de gewenste hoeveelheid selecteren!
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Jotun Demidekk Oljetackfarg

Is een zeer goede weers- en waterbestendige dekkendebeits op basis van alkydolie (terpentinebasis). Dit product werkt gemakkelijk door zijn tixotrope (dik in pot) zijnde volume, met dit product zet je gemakkelijk volle lagen die goed vloeien en vullen. De glansgraad is zijdeglans, stofdroog na 8 uur, overschilderbaar na 24 tot 48 uur. Jotun Demidekk OljetackfARG is leverbaar in alle dekkende kleuren. Voornaamste kenmerken: perfecte hechting, uitstekende indringing in onbehandeld hout en laat zich gemakkelijk verwerken.


Als u een kleur kiest met behulp van de RALkleuren waaier hieronder, houdt dan rekening met kleur afwijking. Kleuren kunnen verschillen van de orginele kleur i.v.m. weergave van uw scherm.


Voorbehandeling

De ondergrond moet schoon en droog zijn. Ondergrond eerst ontvetten met PINGO CLEANER of JOTUN KRAFTVASK, schuren en stofvrij maken. Ondergronden die behandeld zijn met lijnzaad olie of producten waar lijnzaad olie bevat, helemaal schrapen tot aan het kale hout voordat er geschilderd gaat worden, dit om blaasvorming te voorkomen.

Als de ondergrond is aangetast door fungiciden, schimmel of algen eerst schoonmaken met het daarvoor geschikte product en goed nawassen met schoon leiding water.

Afwerking

Eerste laag (op kaal hout) minimaal 10 % en maximaal 15 % verdunnen met terpentine. Maximaal 48 uur laten uitdampen alvorens de tweede/derde onverdunde laag DEMIDEKK OLJETÄCKFARG aan te brengen. De primerlaag mag absoluut niet meer kleven of plakken.

Zeer geschikt om als primer aan te brengen op kale zuigende (hongerige) houtstructuren in de gekozen eindkleur. Na voldoende droging ook af te werken met één of twee lagen DEMIDEKK ULTIMATE / ULTIMATE VINDU / HELLMAT.

DEMIDEKK OLJETÄCKFARG is ook toepasbaar op ondergronden die zijn behandeld met VISIR, TREBITT OLJEBEIS of andere transparante of dekkende beitsen op synthetische basis.

 • Patentpuntkwast Alkyd

  €6,79
  inclusief BTW 21,00% (€1,18)
  Koop nu
 • Lyons penseel recht

  €1,19
  inclusief BTW 21,00% (€0,21)
  Koop nu
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Stuur naar een vriend

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.