• Voor 12:00 besteld morgen in huis
 • Ruim assortiment
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Mail ons!

Gratis viltroller 10cm bij 3 liter Jotun Demidekk Ultimate Vindu Fonster

 0 reviews

Jotun Demidekk Ultimate Fonster 3 liter.
Jotun Demidekk untimate fonster: een watergedragen beits als de Jotun demidekk Ultimate Tackfarg, maar dan speciaal voor kozijnen, ramen en deuren. Met een lange levensduur. Kleuren leverbaar in RAL, NCS en vele andere kleuren.
 • Behoudt structuur van het hout en is slijtvast
 • Beschermt tegen schimmelgroei en UV
 • 8 - 10 jaar onderhoudsduur
  product op waterbasis

Dit product is op voorraad.
Dit product is maatwerk, zie retourinformatie.

€129,05 inclusief BTW 21,00% (€22,40)
Je kunt hier de gewenste kleur aangeven!
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Jotun Demidekk Ultimate Fonster

Houtbescherming uit Noorwegen betekent eigenlijk een combinatie van eigenschappen waar geen andere verf tegenop kan.

Geschikt als: kwaliteitsverf voor kozijnen, ramen en deuren in de vorm van de nieuwste hybride technologie met een optimaal kleurbehoud en lange levensduur.Eigenschappen: Demidekk ultimate fonster heeft een praktische droogtijd vanaf 5ºC en een strakke vloeiing van de verf. De combinatie van Visir en Demidekk Ultimate Fonster is een perfecte bescherming. Hierover 2 lagen Demidekk Ultimate Vindu aanbrengen. Het houtoppervlak wordt door de indringing van de Vsisr en de aangebrachte lagen Demidekk Ultimate Fonster optimaal beschermd.

Kan de Jotun Optimal aangebracht worden over een bestaand systeem? Ja, dit kan over oude intacte verflagen. Losse en ondeugdelijke delen dienen verwijderd te worden. De ondergrond goed reinigen en ontvetten. Vervolgens de ondergrond, indien mogelijk, opschuren. Kale delen voorbehandelen met Jotun Visir Oljegrunning Klar of Jotun Visir Oljegrunning Pigmentert. Hierna het geheel afwerken met twee lagen Jotun Optimal.Als u een kleur kiest met behulp van de RALkleuren waaier hieronder, houdt dan rekening met kleur afwijking. Kleuren kunnen verschillen van de orginele kleur i.v.m. weergave van uw scherm.


VOORBEHANDELING

Breng één dunne laag VISIR OLJEGRUNNING KLAR aan op nieuw houtwerk. Kopse kanten goed behandelen, 3-4 lagen nat-in-nat aanbrengen. Breng niet overmatig aan; glimmende of verzadigde plekken vermijden.

AFWERKING

Breng drie lagen DEMIDEKK ULTIMATE VINDU aan op nieuw houtwerk voor een optimaal resultaat. Kopse kanten goed behandelen, 3-4 lagen nat-in-nat aanbrengen.

ALGEMEEN

Rond scherpe kanten af. Meng blikken met verschillende productienummers om onderlinge kleurverschillen te voorkomen. Voeg geen onbekende oliën toe.

Verdun het product niet. Oude lagen die teer of minerale oliën bevatten kunnen leiden tot verkleuring van het oppervlak van de nieuw aangebrachte toplaag, zet daarom te allen tijde een proefvlak op dergelijke ondergronden op. Directe zonbelasting op de nog natte verflaag kan leiden tot craquelé of blaarvorming. Condensatie kan de verf mat doen uitslaan. Niet gebruiken op lijnolie gebaseerde ondergronden.

 • Staalmeester patentpuntkwast 2010

  €5,48
  inclusief BTW 21,00% (€0,95)
  Koop nu
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Stuur naar een vriend

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.