• Voor 12:00 besteld morgen in huis
 • Ruim assortiment
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Mail ons!

Scano Vinyl Vloercoat Mat

 0 reviews

Scano Vinyl Vloercoat Mat 3 en 10 liter.
Scano Vinyl Vloercoat mat: vloercoat voor het afwerken van marmoleum, linoleum en vinylvloeren. Het is een watergedragen systeem dat niet vergelend en reukloos is. Scano vloercoat is leverbaar in RAL kleuren en transparant.

 product op waterbasis

Dit product is niet op voorraad, levertijd ± 4 werkdagen.

Dit product is maatwerk, zie retourinformatie.

€128,95 inclusief BTW 21,00% (€22,38)
Je kunt hier de gewenste hoeveelheid selecteren!
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Scano Vinyl Vloercoat

Deze vloercoat is een afwerking voor linoleum, marmoleum en vinylvloeren die beschermd moeten worden. Ook is het te gebruiken als toplaag over polyurethaan en epoxy systemen.

 PDF TD Jotun vinyl vloercoat

De ondergrond dient schoon, droog en wasvrij te zijn. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 70% en de temperatuur van de omgeving niet lager dan 15ºC, tenzij anders vermeld in het advies. De temperatuur van het te bewerken oppervlak moet minimaal 10º C zijn en moet tenminste 3º C boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden moet de verwerkingstemperatuur tussen 15º en 20ºC liggen. De absolute minimale uitharding temperatuur bedraagt 10ºC; bij deze temperatuur zal de doorharding tijd aanmerkelijk langer zijn. ‘zuigende’ niet dichte ondergronden dienen eerst voorbehandeld te worden met een primer.

Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer goed mechanisch mengen totdat een volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, het materiaal overgooien in een mengvat en nogmaals doormengen en aanbrengen d.m.v. een kwast, vachtroller of spuitapparatuur. Niet goed mengen beïnvloed de kwaliteit van het systeem.

 • Patentpuntkwast Alkyd

  €6,79
  inclusief BTW 21,00% (€1,18)
  Koop nu
 • Lyons penseel recht

  €1,19
  inclusief BTW 21,00% (€0,21)
  Koop nu
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Stuur naar een vriend

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.