• Voor 12:00 besteld morgen in huis
  • Ruim assortiment
  • Gratis verzending vanaf Ä 30,-
  • Mail ons!

Aquamaryn (ursa) Paint

Aquamaryn produceert verf zoveel mogelijk op basis van minerale en plantaardige grondstoffen. Tijdens het produceren van de verf wordt er geen onomkeerbare aanslag op het water, aarde en de atmosfeer gedaan. Aquamaryn staat voor mileuvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en technische prestaties. Wij hebben de volgende producten van Aquamaryn in ons assortiment: Aquamaryn muurverf, Aquamaryn patine, Aquamaryn structuurzand, Aquamaryn voorstrijkmiddel, Aquamaryn grondverf, Aquamaryn houtbeits en de Aquamaryn gomterpentijn.

Verf is meer is dan alleen een beschermend laagje. Verf en lak zijn ook een middel om kleur, uitstraling, stijl en beleving aan iets te geven. Vandaar de keuze om de Ursa Aquamarynlijn aan onze winkel toe te voegen. Ursa paint heeft heel veel producten in verschillende lijnen. De volgende Ursa Paint lijnen bevatten ons assortiment: Ursa Paint Aquamaryn Original, Ursa Paint Aquamar Toplin, Ursa Paint Aquamaryl Aqualin lijn en de Ursa Paint Aquamaryl Maril Muurverf.

In deze categorie staan enkele Ursa verfproducten, onder "onze leveranciers - Ursa verf" vindt u alle producten van Ursa verf, die VerfOnline uit voorraad levert.
Producten per pagina 
Producten per pagina